***

Алеся Голузина
 Я сумую без тебе,
 Віриш?
 Ти мені зірочкою в ночі
 Світиш,
 Я закричу, і ти мені відлунням
 відповіси.
 Подзвониш, поговориш  -
 Лікуєш.
 Мені так важко без тебе,
 Знаєш?
 Ти у снах до мене моїх
 Прилітаєш,
 Навіть, якщо я мовчу  -
 Розумієш,
 По очам моїм, як у книзі,
 Читаєш.
 Я змерзну на вітру  -
 Обігрієш,
 Оступлюся і розіб'юся  -
 Склеїш,
 Я коли-небудь прийду  -
 Терпиш,
 І постіль на нас двох
 Стелиш,
 Ляжеш, довго не заснеш  -
 Пам'ятаєш,
 Десь пізно грюкнуть двері  -
 Затремтиш,
 Може, листи перечитаєш,
 Складеш,
 З щоки сльозу змахнеш  -
 Боже!
 Знаю, ти мене давно
 Любиш,
 Може цим ти себе
 Губиш?
 Навіть якщо це так  -
 Не засудиш,
 Навіть якщо щось не так  -
 Не забудеш.
 Я сумую без тебе,
 Віриш?
 Я мрію, що ти мною
 Мариш,
 Я коли-небудь прийду,
 Зустрінеш?
 Поцілуєш мене в губи ...
 Вмієш?

Автор оригіналу:  Сказоч-Ник "Я скучаю без тебя"

http://www.stihi.ru/2008/02/19/2748