***

Надежда Погребняк
Засяяла зірка ясна
Над рідним селом
Огорнула Божа милість
Нас своїм крилом
Слава Богу що вистояв
Божий дім під сонцем
Що пробилось світло віри
Крізь його віконця
Знедолена й виснажена
Піднялась на ноги
Хоч заросли бур'янами
До храмів дороги
Бо незламна віра в Хреста
З смерті воскресає
Не даремно зірка в небі
Віки не згасає
Вже невіри поконали
Що хрести ламали
Та ікони біля храмів
У вогонь кидали
Піднімають ще голови
Розкольницькі сили
Та ми добре пам'ятаєм
Що нас предки вчили
От ж не вірте антихристам
Що блукають світом
Підтримаймо нашу віру
Хай буяє цвітом
Дай же Боже царство душам
Що лягли в могили
Що боролись за віроньку
Не жаліли сили
Поминаймо їхні душі
В молитвах в цім храмі
Що не зрадили Ісуса
Що були незламні
20 років дзвони дзвонять
Благу вість співають
До Божого храму в селі
Вірян закликають
То ж не даймо загасити
В нашім серці вогник
Нехай згине вже навіки
Віроньки нападник
Радуйтеся люди добрі
Що маєм обитель
Що співаєм Херовімі
Господь наш спаситель