Shadow tower. башня теней русс. и англ

Анна Ураскова
SHADOW TOWER

We were running for so long to be the masters of the legend
And the burning horizon was our only landmark.
The chimera was glowing so far – we couldn’t see any danger.
Our target and goal will never remain in the dark.

CH.
The final blast –
Hold on to your life!
You’d better pray and beg to survive.
How long will it last?
You can’t even cry.
The space is cutting like a knife
At the edge of time
In the Shadow Tower.


We desired to predict every second that we lived
But we only saw those empty evil grins.
Shadow Tower seemed so good and we didn’t ever regret
That because of it we had made all our sins

CH.

Those who’ll live far after us will be running there too,
Won’t be stopped by our experience.
They will find this Tower too and won’t know what to do
And will fall without its interference.

CH.


Русская версия:
БАШНЯ ТЕНЕЙ.

Мы летели, веря в то, что все станем королями,
И горящий горизонт бесконечно вёл вперёд.
И химера нам светила – мы опасности не знали,
Думая, что наша цель лишь одна и не умрёт.

ПР.
Выстрел в цель –
Его не поменять.
Молись! На колени! Выживай!
Ты не знал –
Не будет сил кричать.
Цену своей мечты узнай.
Лица не потеряй
В Башне Теней.

Мы желали предсказать каждый миг, что мы живём,
Видя лишь насмешки этих тёмных глаз.
Башня мрачная Теней привлекала нас огнём –
Мы достигли её стен – её грех и гнев пал на нас.

ПР.

Те, кто будут жить потом, буду так же вдаль бежать,
Не посмотрят даже на Истории пример.
Они Башню ту найдут, но как жить – не будут знать!
Тоже в бездну упадут – таков был и наш удел.

ПР.