не так

Наташа Сёмка
Забуваю, яке щастя на смак…
Якось все не те,
Якось все не так.

Заніміли в розпачі вуста.
Долею мені
Ти так і не став.

Не знаходжу квітів у траві –
Наче ще не мрець,
Очі  ж неживі.

Умиваюсь краплями дощу.
Ти собі ідеш.
Просто відпущу...