Мiсяцеве

Владимир Киевский
У зеленій у діброві
ночі вислі,
у зеленій у діброві
дні достигли.


У небесній у колисці
спочив ранок,
приспівали ночі вислі
колисанок.


Зорі, зорі розбрелися
по-під стелі,
а у люстро уріс лик
місяцевий.


Стане рано очеретом
ворожити, -
у золотій у діброві
би пожити.