Тiкай

Настя Дмитриева
Тікай, давай, чого чекаєш?
Ти ж все це вирішив давно.
Чому так довго зволікаєш?
Життя ж ніяке не кіно.

Хіба можливо тут любити,
Хіба можливо щось знайти?
Та тут не можна навіть жити!
І що? Це привід, щоб піти?

Не будь дурним, життя прекрасне,
Його так легко втратить вмить,
Якщо ж для тебе все відразне,
Поглянемо давай в блакить:

Ти бачиш небо? Бачиш хмари?
Якщо підеш, все зникне враз.
Не буде навіть і примари,
А тут – природний світ прикрас.

Життя коротке, будь собою,
Живи, благаю, не тікай,
Ще почекай, і ми з тобою
Разом з будення зробим рай!

P.S. И снова на парах, и снова от нечего делать.