Молитва

Горбатюк Надежда
Зроби моє лице, як кремінь,
А серце зодягни в броню,
Мій Боже! Всі свої потреби
До рук Твоїх передаю…

Я потребую допомоги
Міцною бути як та сталь,
Щоби ніхто мене й ніколи
Від Тебе не відвів удаль!

Лише з Тобою щоб, навіки!!!
І бути вірною завжди
Вимогам Твого Заповіту!
Молю, Ісус, допоможи!!!