Товарищ грубый!

Надежда Онищук
Товарищ
Грубый!
Я Вам
Высказываю
Вотум
Недоверия!
Таких как
Вы!
Вешать надо!
Без всякого там
Промедления!
И все
Общество
Меня поддержит!
Наказания
Должны свершаться!
Без всякого там
Порицания!