Ольга Угнивенко

Киевские Поэты
Моя страница: http://www.stihi.ru/avtor/olga1010

"Доки бажаєш - доти живеш. Що і Як бажаєш - Так і живеш."

******************************************************

          Огонь любви
Искра...
Сухая веточка одна...
Вторая, третья и... костер
Пусть небольшой горит пока.
Но ты как мудрый режиссер
Бросаешь веточки туда
Все больше, толще, реже так,
Что оба сердца бьются в такт.
И пляшут языки огня,
Воображение унося
Мое к тебе, душа моя...
Но где замешкался в лесу,
Огня хранитель мой?
К тебе на помощь я приду
Неведомой тропой.
Согрею теплотой огня,
Что ты разжег во мне.
И будет новая заря,
Укажет путь тебе.
И мы поймем, что все ж не зря
Зажечь огонь смогли.
Ведь мы, счастливая семья,
Огонь любви зажгли.


*******************************************************

           Для чого живемо...
1. Для чого живем на прекрасній Землі!
Для того, щоб вірно і щиро любити.
Призначення це заповів нам Господь –
І тільки любов’ю ми маємо жити.

2. Творіть на Землі Ви любові добро,
Сторицею Вам хай воно повернеться.
Господь наділив щирим серцем того,
Про кого майбутнє відлунням озветься.

Приспів:
Любов до святині, Любов до родини,
Любов до дитини, зернини в ріллі,
До шепоту трав на лугах Батьківщини,
Любов до людей – це життя на Землі.

3.Вам щастя, здоров’я і миру, й добра
Навіки сердечно і щиро бажаю.
Живіть у любові, бо лише Вона
До нових вершин у житті надихає.

Приспів:
У ріднім краю, а чи то на чужині,
Шляхи прикрашайте ділами своїми.
І навіть, якщо це були тiльки Ви –
Добра на Землі стане більше від нині.

Любов до святині, Любов до родини,
Любов до дитини, зернини в ріллі,
До шепоту трав на лугах Батьківщини,
Любов до людей – це життя на Землі


Контакты:
olgaugn[dog]gmail.com