Минуло лiтечко

Наталя Мазур
А спека враз якось здалася,
Ущухла, впала, уляглася,
І стихла, наче й не була.
Природа зразу ж ожила.

Умилась свіжими дощами,
І злегка манить вечорами,
Такими теплими, як шаль.
Минуло літечко. А жаль...