Ще не вмерла соцiонiка

Паддон Падонкихотов
Соціоника не вмерла
Разом з Аушрою.
І тепер ми знаєм типи
Москалів з тобою.
Бо сказав СашкО Букалов,
Що їх тіп – Єсенін.
І тому став популярним
Там дуал їх - Ленін.
Наш народ миролюбивий,
Бо ми ж – Достоєвський.
І тому москаль, бетанець,
Для нас неважнєцький.
Будем щасливо ми жити
З Ющенко дуалом.
Ну, а Путіна - Гамлєта -
Закидаєм салом.

(с) A.Matrosov