Чому закриваючи очi не бачу я власного раю

Кутинова Юлия Сергеевна
Чому закриваючи очі не бачу я власного раю????
ТИхо собі засинаю.....
Серця собі вже не краю.....
А на що????Щоб бавить твоє самолюбство?!
Ні!!!Не наважусь я на самогубство,
Ні!!!!Не всажу по саму рукоять
Кинжал твій до серця свого невмирущого,-
Краще ж отрутою стану палющою-
Щоби імя твоє випікать
Ярим вогнем і обривками спогадів,
Біллю спалю всі останнії сповіді....
Память замкну у сталевую клітку....
Викину з серця імя твоє швидко.....
Ні.....не благатиму....
Ні .....не проситиму...
Краще вночі я вовчицею витиму,
ніж кошенятом я знов перекинуся,
і на колінах у тебе пригріюся......
Краще однісінька буду,та вільна...
Аніж з тобою, але вже безсильна!!!!!!!
Краще ж тебе в усіх спогадах вбити....
Аніж любити....
любити....
любити....

2009г