destiny

Kiara
***


If a sky is bright-blue,
If a sun is streaming down on the roofs like honey,
If my body is filled with music
And an air is smelling like a cherry...
What is it?

If a wind is whispering gentle trifles,
If a sea is laping in passionate dance,
If a cat is drinking up cream into my heart
And the magnolias are blossoming on the stones...
What is it?

If somebody is giving to hungry a plate of soup,
If a frozen person is warming oneself by hot tea,
If a homeless person is finding the shelter,
If the ships is coming back in a harbor...
What is it?

No, it’s not ordinary love, darling.
No, it’s not simple happiness, honey.
It’s destiny.


                *************************



Если небо ярко-синее,
Если солнце стекает по крышам, как мёд,
Если моё тело наполнено музыкой
А воздух пахнет вишней...
Что это?

Если ветер шепчет милую чушь,
Если море бьётся в неистовом танце,
Если в моём сердце кошка лакает сливки
А на камнях распускаются магнолии...
Что это?

Если голодный получает тарелку супа,
Если замёрзший согревается горячим чаем,
Если бездомный находит приют,
Если корабли возвращаются в гавань...
Что это?

Это не просто любовь, дорогой.
Это не просто счастье, милый.
Это – судьба.



***