Нарештi

Татьяна Квашенко
Жовта фарба з пензля жовтня наче віск зі свічки згодом  крапле в серце,
що як липовий листочок приліпилося штрих-кодом до відерця
з барвниками для малюнків почуттів і візерунків про кохання.
Скільки коштує відерце? Не торгуйтеся – купуйте! це останнє…

Порозбіглися  курчата, що хотіла рахувати восени я.
Лише спогади складаю я до купки. Та ховати сліз не вмію.
Фарб мені не вистачає. Відчайдушно зустрічаю зиму білу -
запечатає мов скельцем почуттів моїх відерце. Та насилу…

Ілюстрація: Світлана Рогозіна