Квiтка

Валерия Самаркина
Насіння моє посадив ти у горщик,
А сльози твої для рослинки, мов дощик.
Зійде, не зійде - все мрієш, гадаеш,
Ласкавим ім'ям ти його називаєш

Тільки загине ця квітка з тобою.
Її годувати ти мав би любов'ю.