Капки акварел-1. Капчици есен

Борис Калинов
***
Тихо прошепнати слова…
Златисти мисли
-есенни листа,
украсили тротоара.

***
Как Лисицата,
в храстите стаена,
очите си присвива…

***
Парченца от звезди
Изгарят в небето.
Оставят следи…

***
Откъснал половината Луна
Облакът побягва…
Стиснал плячката си.
Мълчаливо.


Б.Калинов
28.07.2010г.
Пловдив