Ти малював мене сумними кольорами..

Валерия Самаркина
Незрозуміло щось мені з тобою
Любив улітку, не любив зимою
Якісь сумлінні погляди кидав
Та серце іншій вже давно віддав

Щось загадкове та нестримне поміж нами
Ти малював мене сумними кольорами
Ти не питав, не думав. Ти пішов
Можливо щось новеньке ти знайшов

Години, тиждні, місяці минули
Здавалося, ми все давно забули
Та сум мене турбує інколи:
Чому ми взимку разом не були?