Чого я чекаю, чому я мовчу?

Валерия Самаркина
Чого я чекаю, чому я мовчу?
Я просто до тебе припасти хочу
Я хочу довіри, уваги, тепла
Тому за собою тебе повела
Тому я дивлюся з любов'ю на тебе
Забула про мрії, надії, про себе
Забула про зірку на небі ясну
Забула про їжу, не хочу й сну
Я просто до тебе припасти хочу
Чого ж я чекаю, чому я мовчу?