Чин

Надежда Погребняк
Якщо ти виб'єшся в чини
То зла нікому не чини
Не рий нікому ями
Бо тяжко жити із гріхами

І хоч високо ти піднялася у небо
Спускатися колись всерівно треба
А люди ті що ходять по землі
Це тимчасово бидло і такі малі

Якщо ти з висоти будеш їх помічати
Про близьких бідних і підлеглих пам'ятати
Тоді не бійся з висоти упасти
Земні готові руки всі підкласти

Старайся відігнати гордість непідступність
Не брезгай за одним столом і їх присутність
Бо як би не жилось не пірувалось
Коріння все одно твоє зосталось

А люди все це пам'ятають
Якщо забудиш при нагоді нагадають
Велика влада для тебе ж перевірка
Тож пам'ятай не спотикнись
Бо і для тебе на цім світі є готова дірка.