День учителя

Надежда Погребняк
Знову осінь золотиста
Одяглася у намисто
Проведімо журавлів
І згадаймо вчителів
В осені турбот багато
Серед них найкраще свято
Свято наших вчителів
Доброзичливих невтомних трударів
У таку прекрасну пору
Взяти б квіти й нумо в школу
Скільки нас у вас було
Сотнів з кілька б досягло
Перші вроки перші кроки
Перші літери й слова
Верть на ліво круть на право
Вже й в чорнилі рукава
Все прийшлось вам пережити
Щоби нас хоть щось навчити
Ви ж нам руку подавали
Наче рідні наші мами
Хоч осінній вітер віє
Хай вам тепле сонце гріє
Щоби був в вас довгий вік
І це свято святкували не один ще рік