Пам ятай мене...

Лилия Аль
Пам`ятай  мене...  Я  неодмінно
Повернуся  ароматом  вишні.
Час  складає  іспит  на  відмінно,
Тільки  ми  студенти  нікудишні...

Пам`ятай  мене...  Я  твоє  «вчора», 
Без  якого  «завтра»  не  настане.
Я  твоя  мелодія  прозора,
Поводир  серед  тенет  омани...

Пам`ятай  мене...    Я  варта  того,
Щоб  мене  довіку  пам`ятати. 
Можна  всіх  забути,  крім  одного  – 
Того,  хто  навчив  тебе  кохати...