Розмова з депресукою!

Бутенко Андрей
Ти ніхєра не розумієш!
Якого хєра тут живеш!
Кому потрібні срані сльози,
Якщо вони від тебе.! Чуєш!
****уй, бля, поки ребра цілі!
Ти тут ніхто, ти тут ніщо!
Тебе б давно вже всі забули.
Пустоє мєсто! Ти гамно!
Якщо тобі не важко, бидло,
Іди і кинься з літака,
Серйозно, ти нам не потрібна,
Стрибок! І Оп! Тебе нема!
Хіба що мокра пляма залишилась,
То не проблема - приберу!
Пішла! Застрелилась! Спалилась!
Я тут без тебе не помру!