Замiсть звичних смс...

Бутенко Андрей
День пройшов, усе позаду,
Закрий оченята і засинай,
Уяви зірочок величезну тераду,
Уяви, і до них скоріш відлітай...
Бачиш, летимо над дахами,
Бачиш, Львів все ще досі не спить...
Бачим, хмари лишились під нами,
А десь далеко зірка летить...
Загадаєм бажання, допоки не впала,
Одне на двох, щоб точно збулось,
Летімо туди, де ти ще не літала,
Туди, де місце для нас щире знайшлось.
Летімо в теплі літні ночі,
В глибоку весняного неба блакить,
все,чого я зараз так сильно хочу,
Це бути з тобою, хоча би на мить...
Добраніч, сонце, спи до завтра,
сни тобі я вже малюю,
Добраніч, люба, спи до ранку,
Солодких снів.
Люблю.
Цілую...