То щастя дощ тебе принiс...

Екатерина Фрисман
То щастя дощ тебе принiс.
Ти десь блукав вiками в небi,
Моэi долi бiлий лебiдь.
Чом у потоцi теплих слiз

Завмер вiд болю - сам не свiй?!
Я все життя завжди кохала,
До забуття в душi чекала
Лише тебе - эдиний мiй!

То щастя дощ тебе принiс...