Душа

Надежда Погребняк
Розтопімо в своїм серці
Холодні крижини
Та згадаймо муки Христа
За гріхи людини
Подолаймо свою впертість
Богові молімся
Потурбуймося про душу
До храмів трудімся
Зневірені затуркані
Відійшли від Бога
Бідна душа без віроньки
Як дім без порога
То ж ламаймо брати й сестри
Свої перепони
Відвідуймо храми Божі
Падім до ікони
Усі станем перед Богом
Невіри і вірні
Та мабуть буде вже пізно
Бо сили нерівні
Повертайтесь блудні сини
І дочки повії
Послухайте слово боже
Прийдіть до Месії
Покайтеся в гріхах своїх
І в своїх діяннях
Допоможе Господь Бог вам
В ваших спотиканнях
Бо терплячий наш спаситель
Й прийме покаяння
На шлях праведний направить
Було би бажання
Пустив Господь нас з вами
На довгенький повід
Та й чекає що ми грішні
Прийдемо на сповідь
Гарно з вами нам живеться
Ніби за стіною
А де ж грішній душі нашій
Шукати спокою
Подумаймо мої рідні
Добре поміркуймо
Душу нашу беззахисну
Від пекла врятуймо.