Новорiчне поздоровлення

Владимир Евтушенко
Новорічне поздоровлення

Коли у ніч Нового року,
засяє зірка в висоті,
візьміть з собою у дорогу,
саме найкраще у житті!

Хай негаразди і незгоди,
Вам не трапляються в путі,
В чарівну ніч нового року,
не буде суму в самоті.

Хай за столом надійні друзі,
піднімуть тост на радість всім,
в ніч новорічну на порозі,
бажаю щастя вам усім!

Написано 31 ДЕКАБРЯ 2008г.