Балада про книжку

Владимир Евтушенко
http://www.realmusic.ru/songs/849911/

Балада про книжку(Гімн бібліотекаря)
 
     Автор-Євтушенко В.А.
 
Я книжку розгорну
І з першої сторінки
Порину в світ історії буття
Про все на світі вперше
Мені розкаже книжка
Фантазіею сповнивши життя
 
На цих сторінках білих
Вкарбовані століття
Знання без меж у літерах простих
І я скажу спасибі
Спасибі тобі книжка
Що доброті і розуму навчиш
 
Виконана вперше на день бібліотекаря 30/ 9/2010.
Е авторський музичний акомпанімент