З рочки

Надежда Погребняк
Вчора був лужок жовтенький
Цвіли сонечка маленькі
Це ж кульбабки квіточки
Наче в небі зірочки
А сьогодні білий-білий
Виткав хтось за ніч тут килим
Та невже вночі лужком
Чарівник труснув сніжком
Як уважно придивились
Зрозуміли - помилились
Дивне диво на лужку
Все в біленькому пушку
Отакі стали кульбабки
Та не зліпиш із них бабки
В білі зонтики вдяглися
І у небо піднялися
Стануть знову зірочками
І літатимуть над нами