Даринка

Надежда Погребняк
В дитсадок іде Даринка
В залі там стоїть ялинка
Скоро свято наступає
Дітвора його чекає

Дід Мороз нас не забуде
В гості він до нас прибуде
На булановім коні
У червонім жупані

На кованих санчатах
До хлопчиків й дівчаток
Привезе дарунки
Книжечки й малюнки

Ще й цукерків по торбинці
Усім діткам і даринці
Всім хто ходить в дитсадок
Для слухляненьких діток