Пом чниця

Надежда Погребняк
Гарна в мами помічниця
Хоч і ще не учениця
В хаті квіти доглядає
Їм водички підливає

Протирає всі віконця
Щоб тягнулися до сонця
Віник з кутика бере
У кімнаті прибере

Погойдає братика
Приголубить котика
Ще й на кухню устигає
Маму там про все спитає

Як готується обід
А що любить їсти дід
Що в бабусі у корзині
Треба знати все дитині

Як повернеться татусь
Я до нього посміхнусь
Подам стільчик сісти
Принесу поїсти

Отака в нас помічниця
Хоч і ще не учениця
Отака у нас чомучка
Наша донечка й онучка