Сн жинки

Надежда Погребняк
З хмарки падали краплинки
Й утворилися сніжинки
Над голівками кружляють
На долоньки нам сідають

Ми хотіли їх зігріти
Рукавички подарити
А сніжинки розтопились
Знов краплинки утворились

Їм не треба рукавички
Бо тече із них водичка
Сніжинкам треба морозець
А без нього їм кінець