Д д Мороз

Надежда Погребняк
У червонім кожушку
Дід ступає по сніжку
В розмальованій торбинці
Малюкам несе гостинці

Швидко двері відкриваймо
В дитсадочок запрошаймо
В дідуся червоний ніс
Подарунки він приніс

Круг ялинки ми співаємо
З Новим роком всіх вітаємо
Дід торбинку розкриває
Усіх діток пригощає