Квочка

Надежда Погребняк
Квочка вивела курчаток
Жовтобоких хлопчиків й дівчаток
Хоч і роблять перші кроки
Мама вже веде уроки

Кво-кво-кво мене заждіть
До води самі не йдіть
Тут зерняток поклюєм
А тоді води поп'єм

Потім підем на лужок
Пошукаєм комашок
Не відвідаєм ми лісу
Бо попадемося лису

Цей страшенний дуже звір
Інколи приходить в двір
Дітки будьте всі послушні
Мама уроки дає слушні

Як маленькі ці курчатка
Будьте слушні хлопчики і дівчатка
Щоб не сталося біди
Маму слухайте завжди