Нiнi Останiнiй

Людмила Жовна
Ніні Останіній,члену райлітоб"єднання "Гірський Тікич" Черкащина,від Л.Жовни,члена райлітоб"єднання "Вершники" Кіровоградщина.

Орел чека коли повіє вітер,
Орлиця теж чека цієї миті,
І рознесеться клич над рідним краєм,
І пісня,що нас кожного вражає.

Ваша поезія і чиста,і прозора,
Немовби вийшла я в відкрите море,
Відчула як всіх сонце зігріває,
І небокрай відкривсь від краю і до краю!

А доброта у кожнім Вашім слові,
І сповнені вони любові,
Любов до Бога,до дитяти,
Там,де стражда старенька мати.

Ваша душа дуже вразлива,
До болю людського чутлива,
Долаючи у серці біль,
Знаходите Ви сили в ній,

ЩОБ ІНШОМУ ДОПОМАГАТИ,
ЙТИ ПО ЖИТТЮ - ПЕРЕМАГАТИ!