Чомулька

Наталья Гуркина 2
У нас малий синулька -
Допитливий чомулька.
Про все завжди питає,
На відповідь чекає.

Цілуємо манюньку,
Коханого чомульку:
„Щоб все на світі знати -
Слід книжечки читати!”