Мамине горе мина 5 рок в ак в автокатастроф загину

Надежда Погребняк
Ой матінка плаче
Ой мати ридає
І руки угору
До неба здіймає

О Господи Боже
Пошли мені сили
Аби я почула
Хоч голос дитини

Святая земелько
На мить розступися
Дозволи мені Боже
На них подивиться

Дві квіточки доні
Носила в долоні
Грудьми годувала
Та долі не знала

Що вирве їх вітер
Спустошить долоні
Що ляжуть в могилу
Дві квіточки доні

Грудьми припадає
Слізьми поливає
Втрачаючи силу
Холодну могилу

Роки за роками
Збігають струмками
Не легшає ноша
У їхньої мами

Як сива зозуля
Кує на могилі
А друзі й родина
В біді цій безсилі.