Коли любить

Наташа Сёмка
Стужа буває, буває негода,
Лютий мороз цвіт загубить.
Та навесні  все знов оживає.
Це – коли він тебе любить.

Темрява вкриє, в душу загляне,
Страх твоє серце голубить.
Тільки ж уранці сонечко встане.
Це – коли він тебе любить.

Скажете – марно? Інша причина?
Все у природі повторне?
Тільки без щастя й любові людина
Й небо малює чорне.