ЯС - тихою мессой

Наталия Веденеева
                "...иже во святых отца..."

                "...аще и во гроб снизшел еси..."

***

тихою мессой
думы слагаю по чёткам
в трубы органа

горько и тесно
вёслам в уключинах лодки
спущенной рано

по водостоку плывущей
и уносящей
отрока в райские кущи -
"иже" и "аще"

***