Дзеркало

Бутенко Андрей
Макіяж, керівник твого настрою
Змушуює надто довго чекати,
І стояти під доброти маскою,
Щоб спокійно забути, начхати.

Викинь геть свою срану помаду,
Востаннє у дзеркало подивись,
Й кинь зеркало на автостраду
подивись як колеса безжалісно,
по асфальту трісь-трісь…подивись…

14.10.2010 Львів