Чорноброва, кароока

Вика Максименко
Чорноброва,кароока,
Вилитая мати.
Усім помагає,
Там словами привітає,
Там їстоньки дасть,
Там серцем приголубить,
Там розвеселить.
Заходеться співати да не зупинить.