всi хочуть!

Бутенко Андрей
Вдень ходиш сумна,
Не спиться щоночі,
А все це тому,
Що ти цього хочеш.

Сьогодні така ти одна сама,
завтра хтось прийде на поміч
а все це тому що ти зна,
що ти цього хочеш.

Йдеш по вулиці сам,
Помічаєш лише дівоче,
Чому? Бо ти точно знаєш,
Що ти цього хочеш.

(Продолжить)
Коли щось малюєш,
І олівці точиш,
Ти точно знаєш,
Що ти цього хочеш!

Йдеш собі з хлопцем,
Дивишся йому в очі,
А сама про що думаєш?
Що ти цього хочеш.

Уяви собі, ти на морі,
Але тільки ноги мочиш,
Про що ти в цей час думаєш?
Що ти цього хочеш.

тусовка і паті,
Ти запливший, з ночі,
На парі думаєш,
Що ти цього хочеш.

Співаєш у душі,
Кричиш і регочеш.
А все це тому,
Що ти цього хочеш.

Йдеш в магазини,
І тратиш всі гроші
А все це тому
Що ти цього хочеш)

Перестав пити пиво,
Тіпа хороший…
І тільки тому,
Що ти цього хочеш.

Ходиш на пари,
ботаниш, задротиш,
і розумієш раптом,
що ти цього хочеш.

І навіть коли ноги
Заледве додому волочиш,
Не перестаєш думати,
Як ти цього хочеш

Ти питаєш чому ти один?
І ніяк тобі не второчиш!
Будеш сам поки не зрозумієш
Як сильно ти цього хочеш.

А може ти хворий?
Чи голову нам тут морочиш?
Сам не розуміючи
Що ти цього хочеш?

По ночам одна
В подушку плачеш
Раптом зрозумівши,
Що ти цього хочеш,

От лежиш одна і плачеш,
Подушку слізьми мочеш,
А знаєш чому?
Бо ти цього хочеш.

Набридло, йдеш на кухню,
Микрохвильовку включеш)
Нарешті поїш!!
Ти ж так цього хочеш)))

14.10.2010