Примовляночки

Наталья Гуркина 2
(для їжі)

Треба ротика розкрити,
Щоб в животик супчик влити.
***
Мама кашку наварила,
Щоб малеча її їла...
***
Гам, гам, гам... Гам, гам, гам...
Ой, смакує їжа нам!
***
Смакота, а не компот,
Потрапляє прямо в рот!
***
Все до крихти доїдаєм,
Потім казочку читаєм.
***
Молочко в рот набираєм,
І не кваплячись ковтаєм.
***
 (для купання)
Льоп, льоп, льоп... Льоп, льоп, льоп...
Закривай в водичці рот.

(світанкові)
Відганяєм соню
І цілуєм доню,
Бо уже в віконечко
Заглядає сонечко!

(зарядка)
Вушка, щічки, носик, ротик,
Ручки, ніжки і животик...
Всім зарядочку зроблю,
Адже я тебе люблю!