Вицендзос Корнарос Эротокрит

Степаненко Василь
Эротокрит

Мої думки знаходять ціль, в моє вціляють серце,
і як домовитися їм, вони в постійнім герці?
Коли бажання пристрасне захоче світ скорити,
ніщо й ніхто його повік не в змозі зупинити.

Мысли это стрелы, моё сердце цель,
они постоянно воюют, как им договорится?
Если желание хочет победит
Знания уже не имеют силы бороться