Безнадiя...

Наташа Сёмка
Ні, не вмію кохати,
Надто в’язну в словах.
І не вирвуся з «хати»,
Лиш блукатиму в снах.
Не прилину до тебе,
Тільки тлію в жалю.
Не покличу до себе,
Не скажу, що люблю.
Я не вмію радіти, -
Розучилась давно…
Так хотілося жити,
Та життя – не кіно.
Почуття не зіграти,
Вони є, чи нема.
Як не вмієш любити, -
То лишайся сама…