Безнадiя?..

Наташа Сёмка
Я не хочу без тебе жити.
І не знати мені спокою,
Бо розквітла тендітна квітка
В день, коли ми були з тобою.
Бо зросла вона довгожданна
Серед спеки в сухій пустелі,
Коли ти доторкався ніжно
Мого тіла в чужій постелі,
Коли губи зливались палко
У жаданому поцілунку,
Коли серце моє завмерло,
А твоє калатало лунко.
Як мені зберегти те диво?
Як не дати йому зів’яти?
Я сьогодні така щаслива,
Бо на тебе можу чекати.