Молитва...

Ирина Моховик
Врятуй від зла мене,
Проведи, мій Янголе,
Крізь обман та заздрість,
Крізь ворожнечу й підлість...
Крізь темряву твоє я світло бачу
І вже більше нікого не втрачу.
Мою зірку на небі запали
І за руку ти тихо візьми,
Крізь бурю дорогу вкажи
І від вітру мене захисти...
Тебе я ніколи не бачу,
Але за спиною відчуваю.
Твої руки ніжно лягли на плечі
І вийняв душу з пекельної печі...
Будь ласка, мій янгол, не покидай,
Одну мене не залишай,
Бо стану я здобиччу демона
І очі закриє омана...
А поки, мене ти оберігай
І від себе, будь ласка, не відпускай...