Борги...

Александр Кудь
Нещодавно за мною прийшли борги,
Як відомо вони найкращі вороги
Опалювального сезону,
Та вцілому
Всього людського життя.
Життя – дається в кредити,
За все треба платити!
І ось ви чуєте дзвінок:
«Ви прострочили кредит на 308 днів,
Ти, шановний абонент – охренів,
Якщо ти вирішив сховатись,
То це марно старатись,
Знайдемо вас із під землі,
Навіть якщо ви змінили мобільні,
Навіть якщо ви обірвали зв’язки,
Якщо ви дихаєте – то ви стабільні,
А отже, абоненте – плати.
Якщо ти кохаєш – плати!
Якщо ти вбиваєш – плати!
Якщо ти навіть просто споглядаєш – плати!
Тобі нема куди втекти!»