Iдеш собi? Iди

Олег Омелянчук
Ось слухаю того, хто гавкає з-за тину
на Україну -
і "правих" тут і "лівих" розпікає,
а сам - втікає

к такій-то матері на Захід, чи на Схід
від горя й бід...
І хоч звідтіль глаголить красно так тепер -
для нас він вмер.