Просто така...

Борис Калинов
Разпръснатите
цветове
понесени  от порива
на Вятъра,
унесен във стремежа си
да скъса
издутите платна
на ветроходите.
А те…
Те летят!
Летят… И не намират
пътя си!
Там! В небето!
Някъде високо
над тополите,
останали да чакат
без желание…

Б.Калинов
26. 10. 2010г.
Пловдив