Не д люче

Владимир Бородин 09
Навiщо нам дiлити Землю,
Законы мудрі выдавать,
Хоча вони не іноземні,
Але ж на нас вони крычать.

Тут не ходи, тут теж не стій,
Бо цей шматок землі вже мій.
Тут все моє и ти вже мій.
Ставай навколішки мерсій.

Та я ж учора ще тут жив.
Та я ж тут їздив і ходив.
Ну і що,колись було.
Тепер як кажуть загуло.

Бо я за гроші все купив.
Мене й господь благословив.

Навіщо нам ділити небо?
там же Господь,один він є.
Про нього теж подбати треба,
А не ділити як своє.

Устрель того, бо він пройшов,
він мою ниву перейшов,
Устрель того бо він проплив,
І на воді нам наслідив.

Дивись на небо і стріляй,
не попадеш хоч налякай,
О скільки ж тих ,дивись,стріляй
А ми на хліб їм заробляй.